Realtids och Ideon Opens Digitala Innovationsnätverk presenterar:

CORPORATE INNOVATION 

CO-LEARNING DAY

Finans och närliggande branscher

New date TBA

9:00 – 16:00

ONLINE UTBILDNING | MS TEAMS

SPRÅK: ENGELSKA

(Svenska om samtliga deltagare är svensktalande)

 

Bakgrund

Innovationstakten i finans-, pensions- och försäkringsbranschen ökar dramatiskt! Globalisering, digitalisering, hållbarhetsfokus och nya kundbeteenden utmanar och skapar möjligheter för nya aktörer att sätta press på branschen men också möjligheter för etablerade bolag att hitta nya tjänster, samarbeten, affärsmodeller och produkter! Vill du effektivt ta del av spetskompetens inom akademi, näringsliv och startup-världen och förbereda dig för framtiden?

För vem?

Ansvarar du för frågor som Innovation, New Business & Growth, Strategy, Digitalisation, CSR, Sustainability eller Business Development inom finansbranschen eller näraliggande branscher inom privat eller offentlig sektor då är denna endagsutbildning något för dig!

Vad kan jag förvänta mig?

Utbildningen syftar till att ge inspiration och spjutspets-spaningar från akademi, storbolag, startups och myndigheter med insyn i kommande förordningar liksom möjligheter till nätverkande genom föreläsningar och exempel från bolag i branschen. Utbildningen varvas med praktiskt arbete i modeller och verktyg för öppen innovation. 

Finns det ett nästa steg?

Ja. Utbildningen kan ses som en introduktion till öppen innovation i finansbranschen generellt och en förberedelse för fördjupningsutbildningar med mer specifikt fokus på delar inom processen Open Corporate Innovation, digitalisering och hållbarhet. 

Hur gör vi detta?

Utbildningen modereras digitalt av Jakob Nielsen och Gustav Widerström från Ideon Open – experter inom öppen corporate innovation och digitala möten. Vi kommer att använda oss av Microsoft Teams som plattform.

Varmt välkommen med din anmälan redan idag – begränsat antal platser!

Kostnad och övrig information

22 500 kr per deltagare (exkl moms)

eller 

15 750 kr för medlemmar i Realtid Premium 

Här kan du läsa mer och bli medlem i Realtid Premium >>

Anmälan till utbildningsdagen inkluderar ett medlemskap i Realtids och Ideon Opens digitala innovationsnätverk för resterande del av 2021 (värde 12 425 kr) vilket ger tillgång till ytterligare två kostnadsfria nätverksträffar under 2021. Det finns sedan möjlighet att teckna nytt medlemskap för 2022.

Anmälan är bindande men kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är 17 juni, 2021.

 

DAGEN MODERERAS DIGITALT AV OSS

Gustav Widerström

Gustav Widerström

Ideon Open

Jakob Nielsen

Jakob Nielsen

Ideon Open

EXTERNA TALARE

David Jönsson

David Jönsson

Head of Concept & Development, BetterWealth

Helena Mueller

Helena Mueller

Co-Founder & Chief Commercial Officer, Doconomy

Mats Dahl

Mats Dahl

Head of the Center of Excellence for Data, AI & Emerging Technology, KPMG Sweden

Andreas Graflund

Andreas Graflund

Chief Executive Officer, GrafCap AB

Klas Malmén

Klas Malmén

Coordinator for the Innovation Center at Finansinspektionen

VEM ÄR VI SOM ARRANGERAR UTBILDNINGEN?

Ideon Open är en internationellt ledande aktör inom öppen corporate innovation med kunder som Saint Gobain, Skanska, Tchibo, Kraftringen, Invono, Alfa Laval m.fl. och Realtid är en digital nyhetsplattform inom finansbranschen med 75000 unika besökare varje vecka. 

Tillsammans har vi satt ihop en unik endagsutbildning för dig som arbetar med affärsutveckling och innovation i roller som New Business, Innovation & Growth, Strategy och Business Development i bolag inom finansbranschen. Temat är öppen innovation där inspiration från akademi, storbolag och start-ups varvas med nätverkande och workshops kring modeller och verktyg.